Despre...

Fast links:
oferta speciala

  Toate imaginile publicate pe acest sit reprezinta lucrari reale realizate de noi. 
  Nu publicam imagini preluate de pe alte situri sau din colecti de imagini, simulari sau alte reprezentari ale unor...
(mai departe)

Pixuri, brichete si altele...

  Pixul si bricheta personalizate sunt caii de povara printre produsele publicitare. Pixurile pot fi de toate genurile de la pixuri ieftine la pixuri metalice de lux si chiar stilouri din aur de 24 de karate.

  Pentru diferite campanii se pot folosi pixuri colorate, din plastic, personalizate cu mesajul dumneavoastra.
  Avantajul este acela ca atunci cand pixurile sunt de o calitate superioara, clientul dumneavoastra va folosi acel pix, probabil zilnic, pana cand i se va termina pasta.
  Din acest motiv cele mai ieftine pixuri pe care le gasiti la noi asigura si o calitate durabila si isi ating scopul, si anume acela de a fi utilizat o perioada cat mai lunga si implicit ca reclama dumneavoastra sa fie vizionata cat mai mult timp de catre client.
 
   Un reper pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand alegeti produse publicitare este calitatea lor. Acestea va vor reprezenta pe dumneavoastra iar daca oferiti un pix care nu scrie sau o bricheta care nu se aprinde atunci mai bine va rezumati doar la o carte de vizita si veti fi mai castigat.
 Pe langa o gama larga de pixuri si brichete cu o paleta bogata de culori, va putem oferi si multe alte obiecte personalizabile potrivite pentru diferite ocazii sau domenii de activitate.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

aaaaaaaaaaaaiii