Despre...

Fast links:
oferta speciala

  Toate imaginile publicate pe acest sit reprezinta lucrari reale realizate de noi. 
  Nu publicam imagini preluate de pe alte situri sau din colecti de imagini, simulari sau alte reprezentari ale unor...
(mai departe)

Despre...


Despre noi...

  Suntem o echipa tanara cu o experienta de 10 ani in domeniu.
  Ce ne caracterizeaza si ne deosebeste de alte companii este in special faptul ca la noi nu "merge si-a asa", respectam procedurile, sistemele si specificatiile de punere in practica a produselor pe care executam, facem toate eforturile pentru finalizarea cu succes si la timp a tuturor comenzilor pe care le avem. 

Despre acest site...     
  
   Toate imaginile publicate pe acest sit reprezinta lucrari reale realizate de noi.
   Nu publicam imagini preluate de pe alte situri sau din colecti de imagini, simulari sau alte reprezentari ale unor lucrari care nu ne apartin. Din acest motiv fotografiile lucrarilor realizate de noi sunt expuse in stare bruta, fara editari majore, doar decupate, pentru a prezenta cat mai real lucrarea in sine. 
   
   Este posibil ca la undele lucrari, grafica, sa nu fie realizata de noi aceasta fiind furnizata de catre client iar noi doar am executat lucrarea

   Exceptie fac imaginile de la categoriile: "Pereti si pardoseli", "Alte solutii de expunere", "Tehnoredactare", "Scanare" unde am folosit imagini simbolice pentru domeniul respectiv.

  Imaginile si textele sun ptoprietate privata si nu este permisa copierea, salvarea sau utilizarea  lor fara un acord explicit. Logourile si simbolurile prezente in imagini apartin proprietarilor de drept.

Va multumim pentru interesul dumneavoastra fata de serviciile noastre.

aaaaaaaaaaaaiii